Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво става с Giulia?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какво става с Giulia?

Нещо ново за Alfa Romeo Giulia някой може ли да ми каже?
    Last edited by ChIcHo_RoMeO; d.m.y г., 21:36.
    sigpic

Покрай БМВ - Боза, Мотор и Велпапе минава моето Алфе, а атзади БМВ - Боя, Мотор и Велпапе се движи не добре.

Спешно ли ти е?
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
      Спешно ли ти е?
      Не, но е добре човек да бъде информиран
      sigpic

Покрай БМВ - Боза, Мотор и Велпапе минава моето Алфе, а атзади БМВ - Боя, Мотор и Велпапе се движи не добре.

Comment

По-добре питай в Alfa Romeo пуска заместник на 159 през 2011 г.
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
        ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

2013 според мен ще е излезнала колата. Такмо да има време да сменя 156 с 159
          sigpic
          ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
          0889 636 093

Comment

Първоначално публикувано от ChIcHo_RoMeO Покажи съобщение
            Не, но е добре човек да бъде информиран
            подписът ти е показателен за много неща .....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Че е показателен е показателен. Всеки с вкуса си. А поне някаква приблизителна цена може ли да ми дадете на базовия модел с базовия двигател?
              sigpic

Comment

Щом пишеш във Форума явно имаш интернет, но какво точно пречи сам да откриеш информацията е загадка???

p.s. Няма цени щото и кола няма. Бях постнал тези на Жужа, но е безсмислено.
                Last edited by rossenvn; d.m.y г., 21:44. Основание: грешка

Comment

Working...
                X